Tel Aviv, 08. svibnja 2020.

Predstavljanjem turističke ponude Istarske i Primorsko-goranske županije održana je 3.video konferencija „Solo Croatia Project“ u Izraelu

Predstavljanjem turističke ponude Istarske i Primorsko-goranske županije u petak, 8. svibnja 2020. godine, održana je treća po redu video konferencija s ciljem promocije hrvatskog turizma u Izraelu u organizaciji konzultantice za turizam Irene Rapoport i uz potporu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Državi Izrael.

S hrvatske strane Istarsku županiju predstavila je turistička agencija Q-Travels kao i predstavnik hotela i vinarije Meneghetti koji su istaknuli ljepote, kulturnu baštinu te gastronomsku i vinsku ponudu Istre. Predstavnici Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera  predstavili su Opatiju i  Crikvenicu s ponudom u segmentu Talasoterapije, otoke Lošinj i Cres s njihovom hotelskom ponudom, prirodnim ljepotama i osvrtom na programe liječenja respiratornih problema te regiju Gorskog Kotara s njenim atrakcijama u pogledu planinarskih tura, šetnji, šuma i čiste prirode.

S izraelske strane sudjelovali su predstavnici četiri izraelske turističke agencije koje je posebno zanimalo kada će se hrvatsko turističko tržište otvoriti za izraelske avio goste te aktualno stanje oko Koronavirusa i popuštanja mjera u Republici Hrvatskoj.

Video konferencije se nastavljaju svaki petak tijekom svibnja.